SZINTE BIZTOS HOGY ÉLET VAN A SZOMSZÉDBAN ❗ (Europa)

124 E megtekintés8

  Az Europát szintén Galileo fedezte fel 1610-ben, csak úgy mint a múlt heti videóban említett Io-t, Ganümédeszt és Kallisztót.
  Az Európa nagyobb a Plútónál, de nem sokkal kisebb a Föld holdjánál.
  A Jupitertől való távolsága átlagosan 670 ezer km, melyet 3 nap 13 óra és 14,6 perc alatt kerül meg.
  Bár az Europa felszíni hőmérséklete elérheti −160 °C fokot, feltételezhető, hogy a jégkéreg alatt egy 90 km mély vízóceán található.
  A hold felépítése hasonlít a Föld-jellegű bolygókéhoz, mert jórészt szilikátalapú kőzetekből tevődik össze.
  Felszíne meglepően sík, és csak nagyon kevés olyan felszíni struktúrát találtak, mely magasabb néhány száz méternél.
  Az Europán a becsapódási kráterek száma is nagyon alacsony és ezek közül csak háromnak nagyobb az átmérője 5 km-nél.
  A legnagyobb kráter a Pwyll, amely átmérője 26 km és egyben az Europa egyik legfiatalabb geológiai struktúrája.
  Ahogy korábban említettem az Európa jégpáncéljai alatt valószínüleg egy 90 km mély óceán található, így beindultak a találgatások, hogy a holdon kialakulhatott az élet valamilyen formája.
  A Földön ugyanis olyan életformákat is felfedeztek már, melyek szélsőséges körülmények között, napfény nélkül jöttek létre.
  Ennek fényében, szinte biztosra vehető, hogy a szomszédban is található élet.
  Már folyamatban van egy olyan műszer építése amely a felszíni leszállás után átolvasztaná magát az Európa jégkérgén, és a hold óceánjába egy kisméretű robot-tengeralattjárót engedne.
  Ha ez megtörténik, azzal végleg pontot tehetnénk a Földön kívüli élet létezésére.
  SZINTE BIZTOS HOGY ÉLET VAN A SZOMSZÉDBAN ❗ (Europa)
  Zene / Music:
  The Sky is on Fire - Ambient Music
  FORRÁS: W I K I P E D I A
  top 5 magyar univerzum
  top 5 magyar bolygó
  top 5 magyar földönkívüliek
  top 5 magyar europa
  #top5magyar #univerzum

  Közzététel: 2 hónapja

  Megjegyzés

  1. [ TOP 5 ] MAGYAR

   POKOL VAN A JUPITER EGYIK HOLDJÁN ❗ (Io) ---> y2u.be/_yomB2OB0vw

   1. kolb i

    @R Craft hun Akkor én sem maradok ki a buliból "csesz-csesz-csesz". Cseszegettelek! höhöhö :D

   2. R Craft hun

    @Vig Attila ja inkább törlöm ezt a kommentet mert mindenki cseszeget

   3. kolb i

    ezeket az animációkat te csinálod?

   4. Róbert Miklósi

    A ,,pokol" egy vallási műszó. A hőmérsékleti, nyomásbeli állapotok földiekhez történő viszonyítása pdig értelmezhetetlen.

   5. Vig Attila

    404.

  2. Kollar Viktor

   Föld.

  3. Lillabab vlogja

   Európa 😂😂😂

  4. Ferenc V.

   a vízkilökődést nem a Hubble-el fedezték fel, hanem a Cassinivel.

  5. Nandor Balazskercso

   Szeretnėk egy videot a Titán nevü bolygrol.

  6. Robi Polyák

   Mars Ez csak egy elmélét lehet hogy elöttük volt már sok élet is és akkor a Marson is volt élet mivel vas van a felszínén ezért úgy volt hogy egy faj élt ott ami minden modern dolgot épített és amikor kihaktak az a sok vas elkezdett rozsdásodni ezért vörös bolygónak hívják szóval lehet hogy volt élet rajta És annyi hogy a földön előttünk volt élet csak egy része vagy mindenki elemként egy jobb helyre ahol jobb az élet megmaradása és akik elmentem vissza látogatták ide és most még bármikor őket látjuk De ezt csak gondolom

  7. MrArpiel

   Biztos, hogy nincs élet a holdon. Élet nem jöhet létre magától !

  8. gerda tatár

   Hogy ha az univerzum ban menén jobra bara ecer csak elveszünk

  9. István Járomi

   Nagyon díjazom a témákat, adatokat,,melyeket elmondasz a videó alatt, viszont a hangsúlyok a beszédben idegenek! Lehet, hogy nem vagy magyar anyanyelvű? Mert akkor értem a hangsúlyhibákat!

  10. Quiet Storm

   Miért olyan biztos h van élet? Attól, mert adottak a feltételek még nem biztos h élet is kialakult ott...

  11. tehtube

   Talán a Callisto is érdekes lehet, ha nem még érdekesebb.

  12. Gábornné Pintér

   A Hold rol .

  13. Gábornné Pintér

   ❤❤❤🌏🌏🇭🇺🇭🇺❤🌏🌏❤❤🇭🇺🇭🇺🌏🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🌏🌏🌏🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

  14. Dékány Edit

   Egy-két kivétellel prímán beszélnek angolul.

  15. Dékány Edit

   Biztos, hogy van, nekem rendes szomszédaim vannak.

  16. rainbow slime

   Kíváncsi vagyok az amalthea-ra ;)

  17. Alpha Hybrid

   Még a Föld nevű bolygót sem fedeztük fel teljes mértékben. Például az óceánok több mint 90%-a szinte teljesen feltáratlan és a még eddig ismeretlen állat és növény fajokról ne is beszéljünk... Először a saját házunk táját ismerjük meg alaposan, majd azután ábrándozzunk arról, hogy van-e élet valamelyik szomszédos bolygón.

  18. Hunor Szeberényi

   Egyszer megmutatod az arcod? 🥺🥺🥺🥺🥺🥺Légyszii

  19. Tibor Csabai

   Inkább remény van, de azért az sem életbiztosítás... (Más HUfast klipekből ollózva): A földön 3.5 milliárd évvel ezelőtt jelent meg az élet ősi kékmoszatok formájában. "Mindössze" 3 milliárd évég ezek uralták a földet, és "mérgezték oxigénnel a "légkört, a széndioxidot felhasználva (az ősi nyomai a sztromatolitok). Ebből a vége felé volt egy kb. 750 millió éves szakasz, a "Hógolyóföld", amikor az egész földet jég borította!!! Majd kb. 500 millió év alatt ez fölmelegedett (volt nagy forróság is), és megtörtént a "Kambriumi robbanás", azaz a élet változatos formáinak a dömpingszerű megjelenése. Innen már csak kb. 500 millió éves fejlődés kellett, hogy elérjük a mai állapotot. Tehát, ha beindulna a vulkántevékenység (a föld emiatt melegedett fel), akkor "csupán" kb. 1 milliárd évet kell kivárnunk, hogy megjelenjen az Európa holdon egy értelmes faj. A melegvérű, emlős emberig azonban számos, véletlenül történt, különleges hatásnak is teljesülnie kell, amelynek mind kicsiny a valószínűsége. Az emberi természetet ismerve, úgy tűnik, hogy nem az értelem megjelenése, hanem annak fennmaradása hosszú távon a kulcstényező! Ugyanis az értelem - különösen a még primitív fajtája - ellene van a faj fennmaradásának, ha nincs valamilyen - értelmet felülbíráló - mechanizmus, amely megakadályozná a fajt abban, hogy a szaporodását elszabotálja, és így kihalásba sodorja (ugyanis az értelmes utód felnevelése meglehetősen fárasztó feladat, és az önfenntartás győzedelmeskedne felette). Az embernél megvan ez a mechanizmus, hormonálisan megtámogatva. Mindez egy bizonyos civilizációs szintig jól működik, ám egy adott ponttól a társadalomba különleges korlátokat kell beépíteni, hogy az a népesség fennmaradjon. Ennek a korlátnak a későbbi eltörlése - történelmi adatok szerint minden esetben - a civilizáció hanyatlását, és egy alacsony szintre zuhanását eredményezi (15 ilyen társadalomból van erre bizonyító adat). A korlátok eltörlése a mai nyugati civilizációban kb. 50 évvel ezelőtt történt meg, és mára itt a népesség fogy, míg az alacsony civilizáltságú területeken rohamosan nő, de képtelen asszimilálódni a miénkhez. Egyre inkább úgy látszik, hogy a sötét jövő elkerülhetetlen, s emiatt nemsokára mindenféle kutatás leáll, a szakértői emberforrás hiánya miatt.

  20. Béla Fábry

   Canis Majoris !!! 😁

  21. FullGus

   Át kéne írni a csatorna nevét :D

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    😉

  22. Sayan Super

   A kozmoszba rengeteg lét forma van az ire a pontot az teszi hogy ha itt kialakult az élet máshol is csak az anyagok strukturája másképen alakitották ki a létezést ezer meg ezer éve látogatják a földet az idegen lények és a fejesek még mindig azt tanitják hogy csak mi vagyunk....elmondanám ez csak az üres fejekbe létezik

  23. Laszlo Androvics

   Atveres-szinte minden szinten

  24. Laszlo Androvics

   Alan Watts "Azemberi psziche manipulalasa" magyar szinkron

  25. Laszlo Androvics

   "A penz mint adosag"

  26. Bazsey-YT

   Csak én nem tudtam hogy különleges vagyok mert Europában élek

  27. Csörsz Balázs

   Melyik naprendszer van hozzánk a legközelebb?

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Alpha Centauri

  28. Csörsz Balázs

   Amúgy kár hogy az iskolában nincsen csillagászati tantárgy! Ti szeretnétek hogy legyen?

  29. Csörsz Balázs

   Mi csillagászkodunk apukámmal és nagyon durva! Most fedeztük fel az androméda galaxist és a Herkules csillagködöt! Te vagy a legjobb HUfastrem! Csak így tovább!

   1. Csörsz Balázs

    @A.V.E. Retro Gaming Productions szia! Newton távcső!

   2. A.V.E. Retro Gaming Productions

    Jó is az, na majd jön tél és vele az Orion meg a trapéz halmaz benne 🙂 Nem gond, ha meg kérdem milyen távcsövetek van? A suliba anno földrajzon tanultuk a csillagászatot, meg érettséginél mikor belépett a modern fizika. 🙂

  30. Hooligan

   Az Europan nem biztos, de a Vénusz valószínűleg van élet! Na ez az igazán friss hír!

  31. Imre Maksa

   Nincs olyan hogy világűr, nincsenek bolygók és nincsenek galaxisok sem. Semmilyen kézzelfogható bizonyíték nincsen ezen dolgok létezésére. Se a Nasa és semmilyen más szervezet nem járt az álltaluk "űr"- nek nevezett helyen. Ezek a tények: hufast.info/plan/vide/eWmko7ht1YfKhaM

  32. Vegeta Hun

   Én az androméda galaxisról, meg ton,nevezetü fekte jukrol.

  33. Adam Mezoe

   Ha a Marsnak volt vize és találtak egy tőle származó meteoriton nanobaktériumokat, vagy baktérium maradványokat, akkor ha egy bolygón tartosan víz van, szinte biztosan van legalább egy primitív egysejtű faja. Úgy képzelem el, mint a Star Warsban Admiral Akbar szülőbolygóját, a Mon Calamari-t. DE van egy vastag külső jégtakarója, akkor nem nagyon lehet napos a bolygó. Ezúton lehet, hogy ahol meleg vam, azaz a bolygó magja felé van az élet, ahova meg nem ér el napfény. Az ottani előlények nem biztos hogy látnak, hanem mindenféle csodálatos evolúciós fejlődések által tudnak tájékozódni. Az is lehet, hogy tengeri szentjános bogarai vannak a bolygó óceánjának, de legalább ördöghalai. Nagyon gazdag lehet az élővilág csalánozókban. Növények nem igazán lehetnek, de a szivacsok és teleptestű társaik alakíthatják az 'aljnövényzetet'. Az is elhangzik a videóban, hogy vízgőz parolog nyílásokon a jégtakarón keresztül. Ez nem indok, hogy a jégtakaró űrrel határos felszínén van élet, mert nem biztos az ózon jelenléte a vékony atmoszférában. Anélkül pedig a kozmikus sugárzás kiírtja az életet. De persze lehetnek extrém medveállatkákhoz hasonló orgazmusok ott a hidegben.

  34. BOLYGÓK HOLDAK CSILLAGOK GALAXISOK STB

   a titánon encelanduson europán kepler 62e 62f kepler 22b én élet van

  35. Sándor Szatmári

   Szia!Nem jutott még eszedbe,vagy nem mondta még senki,hogy jó lenne egy beszédteknika tanárhoz elmenni? A magyarban nem így hangsúlyozzuk a szavakat!

  36. Zsolt Pataki

   Szívesen hallanék egy értekezést arról, hogy vajon miért szabályos kőr alakú minden holdkráter? Itt a földön is tudunk meteorit becsapódásokról, de azok a kráterek kivétel nélkül ovális alakúak. Ez azért van, mert nagyon ritka amikor merőleges szögben érkeznek. A merőlegestől eltérő szög pedig ovális krátert eredményez. Megjegyezném, hogy itt a földön, a bomba tölcsérek a szabályos kőr alakúak.

  37. Dániel Németh

   Valóban a bolygós videóid a legjobbak nagyon szeretem őket, szeretném látni majd a Callistót is ha még nem volt illetve más Holdakat is😊

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Felírtam! 🙂

  38. Marton Gabriella

   Nagyon tetszett, hálásan köszönöm 🙏ha lehetne még, akkor kérlek legyenek hasonló témájú videók 🌄🙏

   1. Marton Gabriella

    @[ TOP 5 ] MAGYAR hálásan köszönöm 🙏

   2. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszett. Lesz még sok ilyen!

  39. Zsolt Pataki

   Ahol széndioxid van ott szinte biztos hogy élet is van. Lásd: Föld.

  40. péter Kiss

   Olyan elet mint pl. Kis allatkak vagy ember alaku foldonkivuliek?

  41. ács kalács

   Más fajta videó nincs csak bolygós?

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    De van sok a csatornán és lesz is.

  42. józsef both

   Ki

  43. Kavics Fekete

   Legközelebbi Föld-típusú exobolygó.

  44. Szabi Beri

   Ilyen jó hangulatos elgondolkodtató videókat még senki nem csinált mint te...👑

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    👊🏻👊🏻

  45. Zivh

   Szuper ez a csatorna!!!

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    👊🏻

  46. A.V.E. Retro Gaming Productions

   Legyen a Vulcanus bolygóról. Ez beugratós lesz 🙂

  47. Dávid Omber

   Mindenkinek ajanlom az Europa rejtely cimu scifit, ami ennek a bolgygonak a felfedezeserol szol

  48. Johnny On The Spot

   thanos bacsi mikor jon ?

  49. TupeK 420

   Egyèrtelmű hogy van ott valamilyen kezdetleges èlet.

  50. TheHunter 68

   Nagyon tetszett ez is,ismét egy érdekes/tartalmas videó a naprendszerünkről Szerintem nem lenne rossz ha kicsit közelebb jönnénk a Földhöz és a Mars két holdjáról (Phobos & Deimos) láthatnánk egy videót! :)

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Felírtam! 🙂

  51. Olivér Dér

   A világűrnél érdekesebb nincs, és pont. :D

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Egyetértek. 🙂

  52. Dani Madácsi

   más galaxisokról szeretnék hallani és azon belül a bolygókról amik ott találhatók és képeket róla mint itt!!

   1. Dani Madácsi

    vagyha nem akkor remélem ast meg engeded hogy reklámozam a csatornámat joutube csatornámat! :)

  53. dark energia gaming

   Én a napról akarok videót ha lehet

  54. Mr. Lego

   Sajna rodartd a Jupiter màgbeses tere.....

  55. laszlo smotzer

   Koszonom szepen,nagyon erdekes videok!!!***nem lehet megvalni tolluk!!!***

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    🙂👍🏻

  56. Linczmaier Petra

   Nagyon jó lett! Imádom az ilyeneket tőled!😁

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    🙋🏻‍♂️

  57. Koponya kristály

   És ez a műszeres tengeralattjáró mikor lesz kész ?

  58. Tibor Berta

   Már csak bolygós videó lesz ?

   1. Tibor Berta

    @[ TOP 5 ] MAGYAR köszönöm szépen a választ

   2. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Nem, lesz más is

  59. Tibor Berta

   Nagyon jó videó hasznos érdekes videó

  60. Martin Török

   nagyon tudományos videó volt ,szeretnék még ilyet

  61. Holay YT

   Amúgy te Hmvhelyi vagy?

  62. BOLYGÓK HOLDAK CSILLAGOK GALAXISOK STB

   ahoz hogy megértsük hog van az europán élet elösször elkelmennünk oda át kell majd valamivel fúrni a jeget utána felhozni szívatju val a vízet ez a jövő beli köztözés hatalmas siker az oda ut 5 év mert a jupiter 900 millio kilométerre van a naptól

  63. Kornélia Rigó

   Aszovjetek titkairóóóóóóól

  64. Áron Kisgyőri

   Persze hogy van élet a földön kívül, ezt a kérdést már régen megválaszolták. De, a kérdés az, hogy emberi ,vagy ahhoz hasonló intelligenciával rendelkező élet jelenléte létezhet-e földön kívül ?

  65. TUNYUKA

   Egy ideje már én is gyanakodtam, hogy talán élet lehet a szomszédban! De nem akartam elhamarkodott következtetésekre jutni ,mindenféle bizonyíték nélkül. Aztán megtörtént amire nem számítottam, kijött a szomszéd...

  66. Richárd Rácz

   biztos nincs élet a naprendszerben rajtunk kívül!

  67. BOLYGÓK HOLDAK CSILLAGOK GALAXISOK STB

   PERSZE VANNAK HALÁLOS BOLYGÓK ÉS HOLDAK : JUPITER SZATURNUSZ URÁNUSZ NEPTUNUSZ PLUTÓ VÉNUSZ MERKÚR COROT 7 B TRESS 2 B HD 189733 B KEPLER 47 B 47 C GJ 436 B GJ1214 B OGLE TR 56 B JUPITER HOLDAK : IO EUROPA GANYMEDE CALLISTO SZATURNUSZ HOLDAK : MIMAS ENCELANDUS TETHYS DIONE RHEA TITÁN IAPETUS URÁNUSZ HOLDAK : MIRANDA ARIEL UMBRIEL TITÁNIA OBERON NEPTUNUSZ HOLDAK : LARISSA PROTEUS TRITON NEREID FÖLD HOLDAK : HOLD MARS HOLDAK : PHOBOS DEIMOS PLUTÓ HOLDAK : CHRAON STYX NIX KERBEROS HYDRA

  68. ProMetHeuS Fehér Dániel

   Még jó hogy most játszottam ki a Subnaouticát xD!

  69. Szabo Tünde

   Mindegyik ről

  70. Levi Badi

   én 9 éves vagyok és nem értek semmit de attól még jó

  71. Dominik Puskás

   Tegnap néztem meg.... Ma jött az üzenet, hogy fel lett töltve.

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Jobb később, mint soha 🙂

  72. Milán Frőjling

   Ez az ember egy legenda 💯💯💪

  73. Ciria evike.ciria

   Plútó

  74. ddukky

   Keressetek rá, haromnapja lett feltoltve "venus life possible" a venuszon bakteriak at találtak de elvileg meg haltak. Xd Amúgy ez a videó is nagyon jó lett, és érdekes!

  75. Krisztian Horvth

   Uránusz

  76. Pengvix tube

   Tetszenek nekem azok a videók, ahol földönkívüli életről beszélsz. Szívesen megnéznék még olyan bolygókat, ahol valószínűleg létrejöhetett az élet.

  77. newmanofficiall

   Szaturnusz 🤙🏿

  78. Goro Hun

   Legjobb

  79. András Lakatos

   Ezek a mostani videók nagyon unalmasak már ...csinálj màr régi videókat is ne csak ieneket. ..

  80. Bánki László

   Van egy sci-fi film, az Európa rejtély, nézzétek meg. 2061-ben játszódik, emberes küldetés indul az Európára. Nem egy top film, de egyszer nézhető, és elég érdekes. Illetve jó belegondolni, hogy nemsokára valóság lesz abból is. :)

  81. Hunor Dihen

   Ha felfedezzük az életet a jupiter holdján az europan akkor az mindent elfog mondani a világegyetem elfoglalt helyünkről... Az élet mindenhol jelen van hiszen akkor mi ertelme lenne h itt vagyunkk???

  82. Adrienn Sebők

   Kedves Alkotó! Én csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Zseniális vagy! Lenyűgöz ez a földöntúli zene, tökéletes választás volt, lenyűgöz a látvány, a tartalomban lévő intellektus! Lenyűgöz, hogy nagyon komolyan van véve a munka, de talán ami a leginkább hat rám, az a narrációs tehetséged! Simán narrálhatnál tudományos- és természetfilmeket, nagyon jó a hangod, a hanglejtésed, persze biztos lehetne még mit javítani rajta (kicsit színesíteni a hanghordozáson, mert általában nagyon egyformán narrálsz minden videóban, ami egyébként viszont nagyon jól áll, és nagyon egyedi), de csodálkozom, ha még senki szakember nem fedezett fel. Én egyébként nagy csillagászat-fan vagyok, minden ilyen típusú videót imádok tőled nézni, ha kérésem lehetne, akkor talán az eddigi Mars-missziók érdekelnének, vagyis pl. az Opportunity Mars-béli tartózkodásának történetét, felfedezéseit, a kis rover ottani életét röviden összefoglalva, ilyesmi. Látom, hogy egyébként igyekszel az aktualitásokról videót készíteni, és ez szerintem nagyon jó! Alapvetően szuper ötletnek tartom a tudományos cikkek pár percben való audiovizuális összefoglalását, főleg ennyire közérthetően összeszedve, nagyon élvezetesek a videóid. Egyébként még hasonló videókat szívesen néznék "dinoszauruszok" témában, vagy akár olyan videókat is, melyek 1-1 adott földtörténeti időszak élővilágát foglalják magukba. Szerintem hihetetlen érdekesek lennének ezek! Még egyszer gratulálok!

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Kedves Adrienn! Ezt a kommentet nagyon szépen köszönöm! Talán nem is gondolnád, de sokat jelent ez a visszajelzés és rettentően jól esik. További kellemes hétvégét! 🙂

  83. Balázs

   Te lehetnel szinkronos is, es tanar is

  84. Lili Vincze

   csinálsz megint videót fura jelenségekről léci amúgy te vagy a kedvenc vidisem

   1. Lili Vincze

    :)

  85. Lili Vincze

   nem sókán nekemis lesznek videóim és énis ijenhasonlo videókat szeretnék csinálni de a hoz kelene a segicséged TOP 5

   1. Lili Vincze

    :)

  86. Levente Lovas

   Még a saját óceánjainkat sem fedeztük még fel teljesen. Inkább fordítanának nagyobb figyelmet az itteni dolgokra, mielőtt teljesen elpusztítunk mindent.

  87. The Martian

   Mindenki aki like-ot nyom erre a megjegyzésre iratkozzon fel a Top 5 MAGYAR-ra!

  88. Viktor P.

   Sajnos amíg nem tudunk úgy lefúrni a jégréteg alá, hogy ne szennyezzük meg a holdat (akár nukleárisan, akár baktériumokkal/vírusokkal), addig nem küldhetünk semmit. így jelenleg ez nem megoldható.

  89. Etelka Puskás

   ❤️🌍☑️🌕

   1. Etelka Puskás

    Érdekelne Jupiter.

  90. Barna Kovács

   Szerintem nem lesz élet rajta, csak a földön alakult ki élet, bárhogy is keressük, és nem a vak szerencse miatt.

  91. Tamás Bakos

   Amúgy az összes videókat szeretem főleg az univerzumos videóidat

  92. Christina LarArt

   Lehet, hogy van rajta élet, csak mikroszkópikus (ha rosszul írtam le a szót bocsi xD)

  93. SunMer

   Nem a Vénuszon van? Én már összezavarodtam 😅

   1. Jancsi Bá

    Azon IS.(Valószínűleg)

  94. Mandela Varró

   Az elet letrejottehez nincs szukseg istenre!()

  95. Andris Gamer

   Ezt a videót is imádom! Ezek a csillagászattal kapcsolatos videók a kedvenceim. ❤️❤️

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    🙋🏻‍♂️

  96. Herczeg Attila

   És ez a tengeralattjáró mikorra lenne kész?

  97. Levi

   Szia! A Vénuszon talált foszfinról nem akarsz beszélni? Köszönjük a videót, nagyon tetszett!

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    😉👍🏻

  98. berkovicz rebeka

   Ha az Europát fejlett technológiával bellítanánk a Földhöz közeli pályára, ami még beleesik az egészséges zónába akkor a kis hold élő föld is lehetne mert az olvadó jég a kicsi oxigén atmoszférát lazán feltuningolná annyira mint a földé..továbbá a bolygót is feltudná a nap melegíteni belülről, hogy növelje a kialakuló élet további fokait(evolúció)..lehetne ebből valami o.O

  99. Zoltán Sárkány

   Jó lenne a Titánról is egy videó

  100. EnerGyAnt

   A vénuszon van élet :3 meg lett erősítve

   1. Dániel Németh

    A légkörben annak is főleg a felső részeiben ahol azthiszem van oxigén is 🙂