ÉLET VAN A TITÁNON IS ❓

97 E megtekintés17

  Az 1655. Március 25-én felfedezett Titán, a Szaturnusz legnagyobb, a Naprendszer pedig második legnagyobb holdja a Ganümédész után.
  Először a Voyager-1 és a Voyager-2 űrszondák vizsgálták, majd előbbi jobban meg is közelítette, de a fedélzetén nem voltak olyan műszerek amellyel át lehetett volna látni a felhőrétegen.
  Néhány évvel később aztán a Voyager-1 narancs színű szűrőjén keresztül készített felvételeket digitálisan újrafeldolgozták, és ezeken fedezték fel a később Hubble űrtávcső által is észlelt felszíni formákat.
  A Cassini űrszonda aztán 2004. július 1-jén megérkezett a Szaturnuszhoz, október 26-án megközelítette a Titánt, majd december 25-én a Cassiniről levált űrszonda, 2005. január 14-én leereszkedett a Titan légkörébe, és elérte annak felszínét.
  A Titan a maga nemében egyedülálló, mert az egyedüli ismert hold, melynek számottevő légköre van. Ez a légkör rendkívül sűrű, a légköri nyomás a földinek mintegy másfélszerese, vastagságát pedig körülbelül 900kmre becslik.
  Légkörében, hasonlóan a Földéhez a nitrogén dominál, továbbá jelen van a metán, valamint felhők is találhatók, de ezek sokkal lassabban reagálnak az évszakok változására mint nálunk.
  Bár a műszerek közvetlenül nem tudnak a felszín alatt mérni, a fizikai modellek alapján megállapítható, hogy a mintegy 50 km-es jégréteg alatt, legalább 250 km mélységű folyékony víz található.
  A bolygón találtható folyékon víz és metán miatt a Titán is a földönkívüli élet kutatás központjába került, viszont a -180 Celsius-fokos felszíni hőmérsékletével és a nitrogénban gazdag atmoszférájával, a Titánon csak olyan élet alakulhatott ki, ami tőlünk szinte teljesen eltér.
  A felszínen a folyékony víz hiánya és a nagy hideg miatt nem alakulhatott ki az élet, azonban a felszín alatt 300 kilométer mélyen akár 100 kilométer mély óceánok is lehetnek.
  A felszín alatti óceánok folyékony vízből állnak, a hőmérsékletük pedig mínusz 80 Celsius fok körül lehet, így ilyen körülmények között már nem elképzelhetetlen az élet kialakulása.
  ÉLET VAN A TITÁNON IS ❓
  Forrás: W I K I P E D I A
  Zene / Music:
  The Sky is on Fire - Ambient Music
  top 5 magyar bolygó
  top 5 magyar univerzum
  top 5 magyar földönkívüliek
  top 5 magyar titán
  #top5magyar #univerzum

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. [ TOP 5 ] MAGYAR

   SZINTE BIZTOS HOGY ÉLET VAN A JUPITER HOLDJÁN ❗ ---> y2u.be/pG25vuX6Iq8

   1. Sztojka Oli

    Aha igen de csinálj ròla egy videót hogy mik élnek ott😑

   2. EndyGmothafuckaz-K43lA

    @Connor Kenway Ha belemennél a Jupiterbe akkor hamar véged lenne, a nyomás és a sugárzás hamar kinyírna. Amúgy sem gyulladna be, ha elég nagy lenne a tömege akkor azt már megtette volna magától is.

   3. Connor Kenway

    lehet hülye a gondolkodásom de az vajon lehetséges lehetne hogy belemegyek pl a Jupiterbe es begyújtok? monduk egy gyújtóval? és ha igen akkor mi történne felrobbanna az egész bolygó vagy égne?

   4. Levi Jáger

    Érthető, hogy a tudósok a földhöz hasonló bolygókon feltételezik az életet, de miért is? Mivan ha az idegen élőlények merőben eltérnek szükségleteikben a földi lényektől?

  2. Attila, Péter Horváth

   Ez elkepesztő video lett a Titánról már ezt vártam rég. Köszönöm hogy elkészítetted feltöltötted.😊😊😁 Egy ugyan ilyen videó kéne a Jupiter holdjairol is😊😊😊😍

   1. Attila, Péter Horváth

    @[ TOP 5 ] MAGYARHali ez király. 😊😊😊😊

   2. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Nagyon szívesen! 🙂 Van a csatornán már videó 3 Jupiter holdról is! 😉

  3. Kollar Viktor

   Nap.

  4. Szinoda World

   Imádom ezeket az informatív videókat.!

  5. József Szávics

   Ha azt a bizonyos ( már , ha jól emlékszem a nevére ) Van Allen övezetet nem lehet átlépni az iszonyatos erős elektromos töltöttség miatt , alkor hogyan mehetett ki egy szemétszállító kuka ezen a veszélyes részen keresztül ? Ha ? Ha ? Mit kamuztok itt ?

  6. Sztojka Oli

   -tök kiráj😁

  7. Dodi Dodmen

   Hogy lehet minusz 80 fok es a viz folyekony halmazallapotu marad ?

  8. Dávid Csendes

   2:45

  9. Zoltán Cseh

   Minųsz 80 fokos vìz !!!!

  10. THE FLASH

   VY Canis majoris! Az nagyon érdekelne

  11. Dominik Puskás

   Istenem..... HUfast..... 5 nap mire ideér az értesítés? Na mindegy.... Én csillagász akarok lenni.....

  12. Hun LamaYT

   A végtelen háború jutott eszembe xd.☄️🌌🤣🤣🤣

  13. Alpha Hybrid

   A Föld nevű bolygón is bőven van mit felfedezni... Már elég hosszú ideje itt vagyunk de a saját bolygónkat még mindig nem ismerjük kellő képpen.

  14. Andrea Baradács

   Te honnan szerzed a videókat Ember?! :D Ez durva! Nagyon jó! :) Szerintem amúgy: ugye a Nap körül ellipszis alakú pályán keringenek az égitestek, amiknek a pályája évezredek múlásával egyre közelebb kering a Naphoz. Később, ha túl közel kerül sokminden, köztük a mi bolygónk a Föld (és akkor lehet, hogy mi veszélyesen közel leszünk vagy a kihalás fenyeget e miatt), akkor addigra ezen a holdon megváltozhatnak az életkörülmények? Akkor azt gondolják, hogy költözzünk oda a Mars helyett? Ha van ott élet azon a holdon, akkor ténylegesen fajok közti 1. háború lesz a helykeresés miatt vagy más/ lakatlan vagy kifejlődésben lévő "újabb" föld lesz, ahová menni kell? Bár ezt már nem hinném, hogy megérem és elképzelhető, hogy ha meg is érném és velem bárki, hogy először úgyis a gazdag ficsúrokat mentik ki új földre. -_- Nagyon jók a videóid! Nem szürke témákat feszegetsz. Így eltudunk rugaszkodni a mindennapi dolgok megfejtésétől és ezek nagyon izgalmasak! :D Csak így tovább! :)

   1. Andrea Baradács

    @[ TOP 5 ] MAGYAR :/ na igen. Szívesen! 😊 Van mire. :D Elvileg (mint a jégkorszak), most amúgyis beköszöntött volna a felmelegedés, hiszen bizonyos teóriák azt mondják: ez a két korszak váltogatta egymást, viszont ezt az emberek felgyorsították. 🤔Lehet ennek is köze van a Naphoz való közeledéshez és amúgysem követte volna a jég korszaka a forrót vagy a Nap energiájának változásához van köze és ugyanúgy eljött volna a lakhatatlan állapot, amit említettél. Főleg, ha ilyen gyorsan haladunk a romlással! 😅.(és ugye nehéz lenne változtatni mindenen és minél hamarabb, mert csődbe menne néhány fejes cég és az ugye érdekek miatt nem lehet, de ez egy másik tészta.) A lényeg: én ennyi keserűség mellett ami elő - elő fordul emberi kapcsolatok vonatkozásában, még nem tetőzi be ezt az egészet az, hogy:,, Költözni kék! Mert ha van lakás még úgy sincs." Remélem azért hamarabb közbejön egy általam is hitt teória és máshogy alakulnak a dolgok/ megmaradunk az adotthoz viszonyítva minőségi életben. (bocs, ha túl sok 😁)

   2. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Köszi Andrea! 😉 Innen mindenképpen el kell menni előbb-utóbb, hiszen a nap energiája véges, így pár milliárd év múlva ez a bolygó lakhatatlan lesz. Bár ezért màr most is szépen tesz az emberiség sajnos..

  15. Zoltán Horváth

   Uy scuti a legnagyobb csillagról

  16. Lili Vincze

   te vagy a legjob igy továb

  17. Ilona Somogyi

   Neptun

  18. Mariann Eble

   Jupiter

  19. Sebastian Negrea

   Olyanok vagyunk mint a lepke egy mamutfenyő törzsén! Egy napnyi élet után ítéletet hozni az 1000 éves fa sorsa felett, pedig igen emberi.... míg fel nem nő a tudati szintűnk, addig ne is reméljük, hogy fejlettebb civilizációk szóba elegyednek velünk! Onsorsrontó, önpusztító társadalmunk a csillagokba vágyik, a csillagok meg egyre csak távolodnak. 😁 Talán egyszer elég érett lesz ez a faj, hogy felülemelkedjen gyarló birtoklási vágyán. Realisztikus nézőpontból: soha nem fogtok erkölcsileg jobbá válni, Soha! 💯%

  20. ferenc kalmár

   Hali! Ez a vidi is odaver pacsi👊 A kövi vidi témája lehetne a J1407B nevű gázbolygó. 🤷‍♂️🤩

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    😉👍🏻

  21. Pèter Salamon

   Megyek oda lakni. Libsik nem lesznek. 😀 Csak egy áruházlánc lesz(t) , ès csak egy telefon márka(sony) . 😀

  22. Titi gabi Titi gabi

   Várom hogy megtaláltuk egyből hogy megkérdezi csináltam az izét facebookot merre lehet gyorsan kinevezésének

  23. taráj nölük

   Ti tán onnan jöttetek?

  24. vocsok tel

   jo a zene kozben-elejen jarok--kellemes borzongast!! :))

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    😉

  25. Balázs Kerekes

   Olyan joo hogy mindenhol élet van

  26. 1015zolika

   A Titánon? Helló Thanos.

  27. LNoel

   Aról hogy a holdon mik azok az építményeknek hasonló tárgyak!

  28. Uram Viktor

   a zene nagyot dob rajta :)

  29. krisz a pleb

   😮

  30. József Juhász

   M13 as gömbhalmaz, Fiastyúk nyilt halmaz.

  31. Diomes

   Nagyon irritáló a hangod!!!!

  32. Botond Mata

   Videó ötlet: Mi lenne ha a föld nagyobb lenne mint a nap Mi lenne ha minden galakszis eltünne kivéve a miénk nem😀

  33. Etelka Puskás

   Sajnos ha ember oda menne, akkor azt a bolygót is tönkre tenné véleményem szerint! Ui. ISMÉT NAGYON JÓ VIDEÓ LETT MINDIG JÓL ÉRTHETŐEN ELMONDOD! 👏💕❤️

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Köszönöm Etelka! 🙂❤️

   2. Etelka Puskás

    ☺️

  34. Ujj Csaba

   imádom az ilyen videókat :) tök jó lett! Nálam már nem az a kérdés hogy van e rajtunk kivül más hanem hogy mi lenne ha találnának tök mind1 milyen élet formát baktériumot,vizben élő,szárazföldön stb. Hogy reagálnának az emberek? Lázadnának hogy nekem senki ne mondja meg hogy éljem az életem? Vagy pánik törne ki? Milyen pluszt adna ez nekünk technológiában,felfogásban. annyira bánom hogy nem akkor születtem amikor ezeket a dolgokat az utolsó utáni pillanatban járunk és már holnap kiderülne minden. Mert szerintem nagyon messze vagyunk még ettől.

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Igen, a mi generációnk szinte mindenről “lemarad” és hány megválaszolatlan kérdés van még az univerzumban.. 🙂

  35. Heldroa

   Örülök, hogy ilyen témában is vannak videók mert szerintem nehéz egy érdekesebbet mondani! -Vid 5let-:Saját vélemény a földönkívüliekről/földönkívüli életről.(Bár tudom, hogy ez a csatorna nem az ilyesmi fajta videókról szól.)

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Sok földönkívüli élettel kapcsolatos videó van a csatornán, én 100%-ban hiszem hogy van még egy ilyen civilizáció mint mi, sőt fejlettebbek is.

  36. Viktória Kloczka

   #lélek

  37. 14 Jateszon

   Csak az igazi hülyék nem valják be h van élet máshol is ! Természetesen ez is nagyon jó videó lett ! 1😁😁😁

  38. Filmezfactory

   Nagyon jòk ezek a témavideòk .A témához kapcsolódik , remélem maradhat . Egy weblap. Asztali nézetre van készítve . Mobilon nem annyira látványos naprendszerunk.hu/

  39. Christian Urzica

   Mindegyik egitestrol😍 nagyon erdekes lett a video csak kar, hogy rovid. Laikuskent persze konnyu beszelni..😄

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    🙂👍🏻

  40. Nem volt név

   Tini titánok leszunk ha meg busztul a fold XD

  41. IGAZSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK

   Földönkivűli? Ezért nem kell a Titánig elmenni. Nézzétek meg a gyurcsótányt! Tuti, hogy alien!

  42. Milán Szakszon

   Érdekes mindenegyes perce ennek a videónak.

  43. BMX chanel

   Ki szereti az űr-el kapcsolatos videókat

  44. Rafi

   0:17 VOJÁZSÖR XD

  45. Livia Mezosi

   Belegondoltam abba, hogy az a sok csészealj észlelés lehet, hogy más bolygók kamerái, amiket ők küldtek, miközben bolygókon kerestek életet...

  46. milaaN

   Szia, nem vagyok ebben biztos, de tegnap 2020.10.02. - én olyan este 10 óra környékén a hold mellett, egy nagyon fénylő dolgot láttam. Szerintem a Mars volt az, mert pont úgy világította meg a nap hogy lehessen látni. De ha ez nem így van, akkor eltudnad mondani hogy mi volt az? Válaszodat elore is köszönöm!

   1. taráj nölük

    A Mars volt az.

   2. milaaN

    @[ TOP 5 ] MAGYAR köszi! :)

   3. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Nem láttam sajnos, de a Marsra tippelnék azok alapján amit leírtál.

  47. Mania Motor

   Nagyon nagyon jok ezek a videok, nagyon tetszenek. Marha hangulatosak. Kar hogy ilyen rovidek, es nincs roluk annyi informacio. Egesz nap el tudnam nezegetni es hallgatni az ilyen videoidat. Meg tobb ilyet, igy tovabb!:)

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Köszönöm! 🙂👍🏻

  48. Aleks Kevyn

   A Zera Reticuli csillagrendszerről😀😀😀 Köszi!

  49. 6991 Zsolt

   * mínusz 80 fokon a víz szilàrd halmazàllapotú

   1. 6991 Zsolt

    @Vesperus igazad van🤦

  50. Gergo Games

   Legyen a Rhea-ról

  51. Atti Szecska

   Ismét egy fasza vidi lett, honnan szereztek ennyi információt?

  52. Ármin Manhercz

   ÉS AZT TUDTÁTOK HOGY ÉLET VAN A FÖLDÖN!!!!!! mikor ezt meghallottam majdnem szívrohamot kaptam!!!

  53. Natalia Tiba

   Magyarul vagy fingszag van a holdon vagy telefingták az élőlények, egyébként nagyon jó lett a videó!

  54. Zoltán Sárkány

   A plútón talált vizekről hallottatok már? Érdekes videót lehetne ebből is csinálni.

  55. Sőregi Zsolt

   Újabb mese, és milyen komolyan adja elő.

  56. R Craft hun

   1:36 ez egy egér nyomása?

  57. VP. PHYAS

   Egy mars terraformalasarol is johetne egy video!

  58. Barnabás Böröndi

   Mi lenne ha a naprendszeren kívüli bolygóról lenne szó?az nagyon tetszene

  59. Zsuzsanna Bozsányi

   Neptunusz legyen

  60. Tóth Nándor

   Az oké hogy találnak életet valahol, pl: Titánon, de azt el is mondják a nagyvilágnak? Vagy inkább titkolóznak mint az 51-es körzetnél. Ki tudja... lehet hogy már találtak is életet?

  61. Fazekas Peti

   Nagyon érdekes videók többet lehet rajta tanulni, mint bármely csillagászati órán 😄

  62. lala YT

   Ki hiszi hogy van élet egy másik bolygón?

  63. Martin Török

   köszi hogy a barátom comment-jére válaszoltál és olyan videót csináltál amit ő akart

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    😉

  64. rainbow slime

   Lehyen a kövi amalthea :)

  65. Viktor Gergely

   Igen ez igaz, az 1 ik haverom most vett nyulakat és titánon meg a Marson akarja hízlalni őket, meg ott tán nagyon dús lesz a bundájuk. Ez így igaz mutatta a jegyeket is amivel viszi őket! 🤪

  66. Martin Nagy

   Nekem nagyon tetszenek a vieoid szoval a maradék összej holdrol bojgorol ha az még van kimaradva

   1. Martin Nagy

    @Vesperus de tudom hogy még sokk érdekes videot készitesz nekünk és ezt nagyon köszönöm :) ;)

   2. Martin Nagy

    @Vesperus és más galaxisok rol tudom sok ien kivánság meg sokk munka öket össze gyüjteni és azért szeretem a videóid mert nekem nem lenne türolmem egyi infot át nézni

   3. [ TOP 5 ] MAGYAR

    👍🏻

  67. Milan Yanez

   Engem érdekelne, hogy van-e élet a Namek bolygón. Csinálj róla egy tök komoly videót!

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Elpusztult a nagy harcban 🙂

  68. Horváth Péter

   Esetleg ha közel van már lehetne a Holdról is csak Kikel nézni

  69. MR. Nándi

   Már vártam a vidit nagyon izgalmas volt€💯💯💯❤

  70. Máté Török

   Még mindig a legjobb👌 Várom/várjuk a következőt!😊

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    🙂👍🏻

  71. Bálint Kende

   Kíváncsi vagyok hogy mi történne ha találnánk életet a földön kívül. Például mi lenne a vallásokkal? Egy csapásra megcáfolódna az összes teremtéselmélet. Én szivesen megnézném

   1. Bálint Kende

    @Vesperus hát figy, Van egy protestáns pap barátom aki azt mondja hogy "Isten őszinte az emberekhez és ráadásul már megteremtette a tökéletes élőlényt (Ádám és Éva)" Én nem hiszek ebben de nem is ez a lényeg Pl. Ha találnánk baktériumokat. Isten mi a fenéért teremtene pár "bacit" Érted a logikámat nem?

  72. Alex Truczer

   Nagyon szepen köszönöm hogy ismet egy igenyes es tökeletes videot hoztal nekunk.varjuk a következöket. Köszönjük az eddigi munkaid. Egy rajongó! :)

   1. Alex Truczer

    @[ TOP 5 ] MAGYAR viszont kivanom neked! ;)

   2. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Nagyon szívesen Alex, örülök hogy tetszenek a videók! Kellemes hétvégét! 😉👍🏻

  73. Laci Scheitz

   Köszi! 😃

  74. robeeromee

   Ott játszódik az attack on titan nem? ;D

  75. Bastee

   Úgy látom amatőr csillagász csatorna lett itt :D Nem tudom volt-e már, de a legérdekesebb bolygó a Vénusz :) És ott már szállt is le űreszköz, és fog is! Hamarosan!

  76. Alex Gyalog

   Tőled tanulok természet órán kitűnök mert most a bolygókról tanulunk és a te videóid nélkül nem lennék tisztába a tananyaggal Egy szóval köszönöm😀👍 😀 👋 👕👍 👖 👢

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Nagyon szívesen! 🙂👊🏻

  77. Somfai Nandor

   A naprendster 9. bolygójáról videó?

  78. Béla Fábry

   VY Canis Majoris !!! Nincs még belöle magyar videó !!! Lehetnél az első 😁

  79. Máté Gyuris

   Van élet a földön kívül. Szerintem igen😁

  80. Nandor Balazskercso

   Nagyon ėrdekesek ezek a videok örülnėk ha mindig csak a bolygokrol szolo videokot csinálnál ! Sokat lehet tanulni ezekböl a videokbol!!:)

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Köszönöm, igyekszem. 🙂

  81. Sőregi Gergő

   Jó lett

  82. Ede Benák

   2:55 Folyékony víz óceánok, melyeknek hőmérséklete -80°C. Azt hogy????

   1. MrDelworth

    A hatalmas nyomás miatt elképzelhető, 250km mélyen kezdődik egy 100km mély óceán. Ennek az ellenkezője, hogy a Mount Everesten már 70-80 fokon felforr a víz a ritka levegő, alacsony nyomás miatt.

  83. Zaba Gyerek

   OMG

  84. Olivér Kecskés

   Miröl szeretnénk még videót látni úgy az összes égitest-ről! Nagyon jó a videó ismételten . A naprendszer kialakulásáról szóló videót érdekesnek ítélnék. A természetismeret órákon ebben a témakörben én vagyok a sztár! És ez csak a te videóid miatt van.

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Ennek nagyon örülök Olivér! Így tovább! 🙂👍🏻

  85. Zoltán Szekeres

   Fasza! Jó vagy nagyon

  86. Botond Erdélyi

   Köszönjük, hogy informálsz minket (nézőidet) ezekről az újdonsult hírekről renderesen és ílyen érdekesen összeállítva csak így tovább 💪

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Nagyon szívesen! 💪🏻

  87. Illés Bóka

   ATTACK ON TITAN FANOK😏😏😏😏😏

  88. Rob

   Köszönöm hogy vagy nekünk és remélem sokáig fog ez tartani :)

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Igyekszem! 🙂👍🏻

  89. Timea Nagy

   te vagy alegjob vidis

  90. Potter Harry

   Lehetne videó arról hogy a NASA miért nem akarja hogy az emberek tudomást szerezzenek az idegenekkel való kapcsolatra

  91. Borisz 480

   Bármiről jöhet videó, csak legyen hosszabb.

  92. Andras Kranitz

   nagyon érdekes volt, még több ilyet és köszönöm ezt a remek videót

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    👊🏻

  93. Shalawat And Nasyid

   SAAT YANG LAIN PEDE DENGAN GAME CHIPNYA DI DEPAN UMUM. KAMI PUN LEBIH PEDE DENGAN SHALAWAT NABI DI MANAPUN ITU. ❤️❤️❤️

  94. Gergő Tóth

   Jó lenne egy külön videó a vízbolygóról, aminek a felszíne 100%-ban víz.

  95. Vamuzze x Caari MusicProd

   Víz az élet alapja ? És ha van egy olyan fejlett civilizácio akik nem sejtekből vannak mint mi ! És nincs szükségük pl vízre?! Az a baj a mi szemszögünkből indulunk el keresni másik élőlényt de tágabbra kell nézni mint amekkora az univerzum! Az agyunk nem volna képes megfogalmazni ;)

   1. Viki Máté

    Mint pl a Föld?

   2. Petyka Komac

    @Vesperus Abszolút igaz, az élet fogalma alatt az általunk ismerthez hasonlóra gondol, más fajta életet nehéz lenne keresni, mert nem tudod, hogy mit keress.

   3. Vamuzze x Caari MusicProd

    @Vesperus A mesterséges intelegincia már ismert dolog ?! És ha van egy olyan bolygó ahol épp robotok,vagy számitogépes alanyok vannak :? A felépitésük nem hus és vér ?! Hanem hologram szeru,akármi :D

  96. Árcsi Fál

   magyar top 5 az ilyen videóidtol kapok jobb jegyeket az iskolában. Köszi👊

   1. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Nagyon szívesen, így tovább! 👊🏻

  97. Marton Gabriella

   Nagyon tetszett!Hàlàsan köszönöm🙏

   1. Marton Gabriella

    @[ TOP 5 ] MAGYAR Aranyos vagy köszönöm, viszont kívánom sok szeretettel 🙏

   2. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Nagyon szívesen Gabriella! Kellemes hétvégét!

  98. Andris Gamer

   A következő videó az lesz: Van élet a földön? :D :D :D A viccet félre téve, nagyon tetszenek ezek a videók. Ahogy elmagyarázod az egészet, plusz a zene, amelyet beraksz alá. Nagyon illik a háttérzene ezekhez a csillagászatos videókhoz. Imádom az összes csillagászattal kapcsolatos videód! Csak így tovább!

   1. Andris Gamer

    @[ TOP 5 ] MAGYAR Én köszönöm, hogy ilyen tartalmakat gyártasz. Neked is kellemes hétvégét.

   2. [ TOP 5 ] MAGYAR

    Köszönöm szépen, ez jól esik. Kellemes hétvégét! 🙂👊🏻

  99. Andras Keresztes

   Azért a -80c fok elég meredek, az oroszok ilyenkor már becsukják az ablakot.

   1. Sztojka Oli

    HAHAHAHAHAHAHA😂

   2. Melkor

    A finn tehenek gazdáik hideg kezére panaszkodnak.

   3. Botond Mata

    -180an nál már tényleg becsukják az ablakot:)

   4. Botond Mata

    Az ablakot még nem.... Ilyenkor még csak a papucsot veszik fel😀

   5. timi baranyai

    xdd ez fájt